علامه حلی5

ُسازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، دبیرستان دوره اول علامه حلی5 تهران
ما این جاییم...
علامه حلی5

سمپادی‌های علامه حلی۵ تهران

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

تقویم میلادی

سلام.

مروری بر مباحث ترم

این جزوه خلاصه‌ای از مطالبیه که سر کلاس درباره‌شون، مفصل‌تر، بحث کردیم. سرفصل‌های امتحان همین‌هاست، به‌علاوهٔ مدخل‌های غلط ننویسیم.

 

نمومه سوال امتحان

این‌ها نمونه‌سؤالات امتحان ترم هستند. بخشی از سؤالات مشابه همین سؤالاتیه که می‌بینید. چند نکته رو در ادامه توضیح می‌دم:
هدف از این نمونه‌سؤالات اینه که شما با فضا و قلق امتحان بهتر و دقیق‌تر آشنا بشید و بدونید که چجوری برای امتحان بخونید و چه چیزهایی رو بلد باشید.

می‌تونید برای تمرین و مطالعه این سؤالات رو حل کنید. از مشورت و هم‌فکری همدیگه در حل سؤال‌ها می‌تونید کمک بگیرید. اگه خواستید می‌تونید جواب‌هاتون رو برای من هم بفرستید، من سعی می‌کنم تا حد امکان جواب بدم و باهاتون رفع اشکال کنم.
صورت سؤالات امتحان مشابه همین صورت سؤال‌هاست اما طبیعتاً نمونهٔ متن‌ها که باید حل کنید، متفاوت خواهد بود.

این‌ها الزاماً تمام سؤالات امتحان نیستند. اما بخش زیاد و مهمی از امتحان هستند. چون دربارهٔ مدل سؤالات سردرگم بودید، این نمونه‌ها رو واسه‌تون فرستادم که با فضای امتحان آشنا بشید.

مدخل‌های غلط ننویسیم، برای امتحان ترم اول(به‌ترتیب حروف الفبا)
اثاث/ اساسگزاردن/ گذاشتن (برای فهم بهتر و دیدن چند مثال می‌توانید به این مدخل‌ها هم رجوع کنید: احترام گذاشتن، خدمتگزار، سپاس‌گزار، سرمایه‌گذار و سنت‌گزار/ سنت‌گذار)استاد/ اساتیداعلام/ اعلاناگرچه... ولی...امابرخوردار بودنتهدید/ تحدیدثمر/ سمرثواب/ صوابحالاحیات/ حیاطخر/ الاغخرد/ خوردسن/ سالگیعمارت/ امارت
چند مدخل دربارهٔ گرته‌برداری:انتظار رفتنبرای همیشهبرای شروعبه نوبهٔ خودحساب کردن روی کسی یا چیزی رنج بردن
مدخل‌ها کوتاه هستند و حجم چندانی ندارند.

همان‌طور که در کلاس هم توضیح داده شد، لازم نیست جزئیات تخصصی در توضیحات هر مدخل‌ را حفظ باشید. دانستن محتوای کلی مدخل و اینکه چه کلمه‌ای درست و چه کلمه‌ای غلط است، کافی است. در امتحان توضیح از شما خواسته نمی‌شود. فقط باید جملات اشتباه را اصلاح کنید و به‌شکل درستشان دربیاورید.
* در مطالعهٔ مدخل‌ها، مخصوصاً مدخل‌های گرته‌برداری، به شیوهٔ تحلیل، نوع نگاه و رویکرد نجفی در اینکه چطور درست و غلط را تعیین می‌کند، دقت کنید. همچنین در مطالعهٔ مدخل‌های گرته‌برداری به خود مفهوم «گرته‌برداری»، کاربردش و عملکردش و اینکه چه کاری در زبان انجام می‌دهد، دقت کنید. همان‌طور که گفتم، یکی دو سؤال تحلیلی دربارهٔ خود کتاب غلط ننویسیم خواهیم داشت و نقد و نظر شما را دربارهٔ کتاب و رویکردش می‌خواهم. این دو نکتهٔ آخر، راهنمایی‌هایی برای چگونه خواندن کتاب بود تا بتوانید نگاه دقیق‌تری داشته باشید و دربارهٔ کتاب نظر خودتان را داشته باشید.

 

۰۳/۱۰/۰۴
مهدی فراهانی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">